Vart är bostadsmarknaden på väg?

14-09-2021 11:00

Välkommen till en livesänd kundträff med Ingela Gabrielsson, privatekonom på Nordea och Angelica Hermansson, fastighetsmäklare och kontorschef på Svensk Fastighetsförmedling som handlar om läget på bostadsmarknaden och de faktorer som påverkar bostadsprisernas utveckling.

Hemmet har efter pandemin blivit ännu mer centralt för de flesta av oss och för många ska hemmet också fungera som en arbetsplats. Det speglar också bostadsmarknaden, priserna på både bostadsrätter och villor har aldrig varit högre i landet. Kundträffen direktsänds så du har möjlighet att ställa dina frågor via chatt direkt till Ingela och Angelica. 

Kundträffen äger rum tisdag 14 september 11.00–11.30 och är cirka 30 minuter långt, inklusive frågestund. Du deltar via länk på din dator, platta eller mobiltelefon. Alla anmälda får en länk till inspelningen av föreläsningen som det går att titta på i efterhand. Tipsa gärna en vän – träffen är gratis och öppen för alla.

Välkommen!


Möt talarna

Ingela Gabrielsson

Privatekonom, Nordea

Många års erfarenhet av privatekonomiska frågor i livets olika skeden. Vill sprida inspiration och kunskap med övertygelsen att alla kan göra något för att förbättra sin privatekonomi.

Angelica Hermansson

Fastighetsmäklare och kontorschef , Svensk Fastighetsförmedling

Framgångsrik och eftertraktad fastighetsmäklare med många års erfarenhet inom bostadsbranschen. Utbildad vid Högskolan i Gävle samt Berkeley College i New York, och är idag verksam i Stockholms innerstad. Hon har med sitt säljfokus och strävan efter total kundnöjdhet, gått i bräschen för att under 2020 införa digitala live-visningar.