Vad kostar ett bröllop?

27-05-2021 11:00

Välkommen att anmäla dig till vår livesända kundträff som handlar om hur du kan få ditt drömbröllop att gå i uppfyllelse. Din värd kommer att vara Ingela Gabrielsson, privatekonom på Nordea och hon gästas av Sveriges mest kända bröllopskoordinator Johanna Kajson, som har det egna bolaget Great Weddings.

Under webbinariet delar de sina bästa tips och råd för hur ni kan planera för ert drömbröllop på ett sätt som passar just er budget.

Kundträffen äger rum torsdag 27 maj 11.00–11.30 och är cirka 30 minuter långt, inklusive frågestund. Du deltar via länk på din dator, platta eller mobiltelefon. Alla anmälda får en länk till inspelningen av föreläsningen som det går att titta på i efterhand. Tipsa gärna en giftassugen vän – träffen är gratis och öppen för alla.

När du deltar i webbinariet är du också med i utlottningen av boken "Planera ditt drömbröllop" av Johanna Kajson. För tävlingsvillkor se nordea.se/kundträffar och anmälan.


Möt talarna

Ingela Gabrielsson

Privatekonom, Nordea

Har många års erfarenhet av privatekonomiska frågor i livets olika skeden. Vill sprida inspiration och kunskap med övertygelsen att alla kan göra något för att förbättra sin privatekonomi.

Johanna Kajson

Bröllopskoordinator, Great Weddings

Sveriges mest kända bröllopskoordinator som har det egna bolaget Great Weddings. 2017 släppte hon den ultimata bröllopsboken ”Planera ditt drömbröllop – med Johanna Kajson”. Hon har också den uppskattade bloggen johannakajsonsblogg.se.