Stigande räntor och priser: Ta ett samlat grepp om dina kostnader!

06-05-2022 12:00

Välkommen till en livesänd kundträff med Ingela Gabrielsson, privatekonom på Nordea och Sofie Långberg Ranstad, rådgivare på Nordea, där du lär dig mer om hur du kan tänka kring din privatekonomi och skilja på nödvändiga- och trivselkostnader för att skapa en sund ekonomi du mår bra av.

Ingela och Sofie kommer att guida dig och ge tips på byggstenarna i privatekonomi och vilka skydd du kan ha för dig själv och din familj. Du har möjlighet att skicka in dina frågor på förhand och under webbinariet.

Kundträffen äger rum fredag 6 maj 12.00–12.30, inklusive frågestund. Du deltar via länk på din dator, platta eller mobiltelefon. Vi förstår om det är kort framförhållning, men om du är förhindrad att delta, anmäl dig gärna ändå för att få en länk till en inspelning efteråt.

Tipsa gärna en vän – träffen är gratis och öppen för alla.

Välkommen!


Möt talarna

Ingela Gabrielsson

Privatekonom, Nordea

Många års erfarenhet av privatekonomiska frågor i livets olika skeden. Vill sprida inspiration och kunskap med övertygelsen att alla kan göra något för att förbättra sin privatekonomi.

Sofie Långberg Ranstad

Rådgivare, Nordea

Utbildad ekonom och är privatrådgivare på Nordea sen 9 år. Brinner för att hjälpa kunderna med sina lån och pratar gärna om tryggheten. Lånen handlar om allt från nybyggnationer, till nyköp och belåna befintlig bostad. Hjälper kunder över hela Sverige tack vare digitala möten med delad skärm och kamera.