Spara - energi och pengar!

20-10-2022 12:30

Välkommen till en livesänd kundträff med temat Spara - energi och pengar på Nordea.

Du erbjuds att lyssna in på en av Jönköpings Kommuns energirådgivare som tipsar om vad du kan göra för åtgärder för att spara inför vintern och hur du kan tänka långsiktigt gällande din energiförbrukning följt av tips från Nordeas sparekonom Anders Stenkrona som berättar om hur du kan spara pengar i en miljö där allt blir dyrare. 

Kundträffen är direktsänd så du har även möjlighet att ställa dina frågor via chatt direkt till talarna.  

Kundträffen äger rum 20 oktober kl. 12.30 och är cirka 60 minuter långt, inklusive frågestund. Du deltar via länk på din dator, platta eller mobiltelefon. Alla anmälda får en länk till inspelningen av kundträffen som det går att titta på i efterhand. Tipsa gärna en vän – träffen är gratis och öppen för alla.

Välkommen!

 


Möt talarna

Jessica Strid

Energi- och klimatrådgivningen erbjuder kostnadsfri rådgivning för dig som privatperson, företag, organisation eller förening. Vi är ditt bollplank på vägen till klimatsmarta investeringar och energieffektiva åtgärder och erbjuder stöd och vägledning i hela processen - från tanke till genomförande. Vi utgår från dina förutsättningar och istället för säljsnack får du ärliga råd där teknik och omständigheter går före märke och leverantör.

Anders Stenkrona

Nyckeln till en hälsosam ekonomi.
Hur får man ekonomin att gå ihop när räntan går upp, höga bränslepriser, elpriser höjs samtidigt som elförbrukningen ökar och matpriserna höjs. Anmäl och på hur man hanterar en perfekt ekonomisk storm.