Så förverkligar du drömmen om en fjällstuga

11-11-2021 11:00

Välkommen till en livesänd kundträff med Ingela Gabrielsson, privatekonom på Nordea och Jonas Fagergren, fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Åre som handlar om läget på fritidshusmarknaden samt tips och råd för ett lyckat köp.

Corona-pandemin har gjort drömmen om det egna fritidshuset ännu mera aktuellt för många av oss. Det finns alla möjliga storlekar och former på boendet och priserna på fritidshusmarknaden har stigit kraftigt i många delar av landet. Den här gången fokuserar vi på fjällboendet och du har möjlighet att ställa dina frågor via chatt direkt till Ingela och Jonas.

Kundträffen äger rum torsdag 11 november 11.00–11.30 och är cirka 30 minuter långt, inklusive frågestund. Du deltar via länk på din dator, platta eller mobiltelefon. Alla anmälda får en länk till inspelningen av föreläsningen som det går att titta på i efterhand. Tipsa gärna en vän – träffen är gratis och öppen för alla.

Välkommen!


Möt talarna

Ingela Gabrielsson

Privatekonom, Nordea

Många års erfarenhet av privatekonomiska frågor i livets olika skeden. Vill sprida inspiration och kunskap med övertygelsen att alla kan göra något för att förbättra sin privatekonomi.

Jonas Fagergren

Fastighetsmäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Fastighetsmäklare som förmedlar bostadsrätter, fritidshus, radhus, tomter, villor i Åre och på flera andra orter. God lokalkännedom och lång erfarenhet av fastigheter samt värdefull insikt i hur vinterdestinationer gått till att bli upplevelsedestinationer året runt.