Rörlig eller bunden ränta – vad ska jag välja?

09-02-2022 11:00

Välkommen till en livesänd kundträff med Ingela Gabrielsson, privatekonom på Nordea och Sofie Långberg Ranstad, rådgivare på Nordea där du lär dig mer om din boendeekonomi. Du vet att du behöver låna till ditt boende eller så har du redan lån, men du kanske inte är säker på ifall du ska binda räntan eller ha den rörlig.

Du behöver inte välja mellan att binda eller ha rörlig ränta på hela ditt lån. Ofta är en kombination av de båda räntealternativen det bästa. Vi berättar mer om olika vanliga låneupplägg och ger dig tips på hur du kan tänka. Kundträffen är direktsänd så du har även möjlighet att ställa dina frågor via chatt direkt till Ingela och Sofie. 

Kundträffen äger rum onsdag 9 februari 11.00–11.30, inklusive frågestund. Du deltar via länk på din dator, platta eller mobiltelefon. Alla anmälda får en länk till inspelningen av föreläsningen som det går att titta på i efterhand. Tipsa gärna en vän – träffen är gratis och öppen för alla.

Välkommen!


Möt talarna

Ingela Gabrielsson

Privatekonom, Nordea

Många års erfarenhet av privatekonomiska frågor i livets olika skeden. Vill sprida inspiration och kunskap med övertygelsen att alla kan göra något för att förbättra sin privatekonomi.

Sofie Långberg Ranstad

Rådgivare, Nordea

Utbildad ekonom och är privatrådgivare på Nordea sen 9 år. Brinner för att hjälpa kunderna med sina lån och pratar gärna om tryggheten. Lånen handlar om allt från nybyggnationer, till nyköp och belåna befintlig bostad. Hjälper kunder över hela Sverige tack vare digitala möten med delad skärm och kamera.