Pensionsdags: så tar du ut din pension på bästa sätt

25-11-2021 11:00

Välkommen till en livesänd kundträff med Ingela Gabrielsson, privatekonom på Nordea som handlar om hur du tar ut din pension på bästa sätt. Innehållet riktar sig till dig som gått eller snart går i pension.

Vid den här tidpunkten vet många vad de får i pension, men det är viktigt att tänka på hur man tar ut pensionspengarna på bästa sätt. Ingela delar sina tips och pratar också om vikten av att fortsätta spara och om hur du kan tänka kring utgifter för att trygga pensionsåren.

Kundträffen livesänds torsdag den 25 november 11.00-11.30, inklusive möjlighet att ställa frågor direkt till Ingela via chatt. Du deltar via länk på din dator, platta eller mobiltelefon. Alla anmälda får en länk till inspelningen av föreläsningen som det går att titta på i efterhand. Tipsa gärna en vän – träffen är gratis och öppen för alla.

Välkommen!


Möt talarna

Ingela Gabrielsson

Privatekonom, Nordea

Många års erfarenhet av privatekonomiska frågor i livets olika skeden. Vill sprida inspiration och kunskap med övertygelsen att alla kan göra något för att förbättra sin privatekonomi.