Livet som social entreprenör: En livesänd föreläsning med årets funkoprenör 2022

26-01-2023 08:45

Snart öppnar nomineringarna till Årets Funkoprenör, ett pris Nordea för fjärde året i rad delar ut till en entreprenör eller företag som genom sin affärsidé bidrar till inkludering utifrån funkisperspektivet. 

I samband med detta håller förra årets funkoprenör, Bara Vanlig- Niclas Wennerlund, grundare och generalsekreterare, en morgonföreläsning om livet som social entreprenör, funkispappa och vad det betytt för Bara Vanlig att bli Årets Funkoprenör.

 

Varmt välkommen att lyssna till Niclas föreläsning, 26 januari kl. 08.45–09.30, på plats hos Nordea, Smålandsgatan 17, Stockholm. I samband med föreläsningen bjuder vi på en mindre frukost. 

Anmäl dig genom att klicka på länken nedan:
Jag vill anmäla mig till föreläsningen i Stockholm.

 

Vill du lyssna online istället?
För dig som inte har möjlighet att närvara fysiskt finns möjlighet följa föreläsningen online istället. Skriv upp dig genom att klicka på knappen här brevid. 

 

Vill du nominera dig själv eller någon annan till Årets Funkoprenör? Mellan 26 januari och 28 februari tar vi emot nomineringar. Läs mer och skicka din nominering här: https://www.nordea.com/sv/nyheter-insikter/arets-funkoprenor


Möt talarna

Niclas Wennerlund

Grundare och generalsekreterare, Bara Vanlig