Köpa hus eller lägenhet i Spanien? Såhär fungerar det.

31-08-2021 11:00

Livesänd kundträff med Ingela Gabrielsson, privatekonom på Nordea och Lotta Löwenhoff, mäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Spanien.

Allt fler köper bostäder utomlands. Drömmer du också om ett hem på soligare breddgrader? Ett eget hus med medelhavsträdgård och pool, eller en lägenhet nära alla bekvämligheter? Att köpa bostad i Spanien skiljer sig från att köpa i Sverige - under vår livesända kundträff får du praktiska tips kring vad du ska tänka på.

Kundträffen äger rum tisdag 31 augusti 11.00–11.30 och är cirka 30 minuter lång, inklusive frågestund. Du deltar via länk på din dator, platta eller mobiltelefon. Alla anmälda får en länk till inspelningen av föreläsningen som det går att titta på i efterhand. Tipsa gärna en vän – träffen är gratis och öppen för alla.

Varmt välkommen!


Möt talarna

Ingela Gabrielsson

Privatekonom, Nordea

Många års erfarenhet av privatekonomiska frågor i livets olika skeden. Vill sprida inspiration och kunskap med övertygelsen att alla kan göra något för att förbättra sin privatekonomi.

Lotta Löwenhoff

Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Lotta är utbildad utlandsmäklare och har jobbat som mäklare i Spanien i 6 år, där hon fortfarande stortrivs. Det var Lotta som startade upp Svensk Fastighetsförmedlings kontor i Fuengirola och hon har stor erfarenhet av att sälja bostäder från Malaga till Marbella. Hon och hennes kollegor är experter som ger råd och tips kring hela köpprocessen.

Charlotte Laike

Marknads- & Kommunikationschef, Nordea

Moderator under webbinariet.