Köpa första lägenheten - tänk så här!

28-04-2021 11:00

Välkommen till en livesänd kundträff med Ingela Gabrielsson, privatekonom på Nordea och Filip Ullhag, fastighetsmäklare på Mäklarhuset i Stockholm som handlar om att köpa sin första bostadsrätt. Har du koll på hur ett köp går till? Vad gör dig till en trovärdig spekulant?

Du får med dig praktiska tips och råd för att se hur du kan få nycklarna till din första drömlya. Är du förälder? Vi går även igenom vad delat ägande kan innebära. Kundträffen är direktsänd så du har även möjlighet att ställa dina frågor via chatt direkt till Ingela och Filip. 

Kundträffen äger rum onsdag 28 april 11.00–11.30 och är cirka 30 minuter långt, inklusive frågestund. Du deltar via länk på din dator, platta eller mobiltelefon. Alla anmälda får en länk till inspelningen av föreläsningen som det går att titta på i efterhand. Tipsa gärna en vän – träffen är gratis och öppen för alla.


Möt talarna

Ingela Gabrielsson

Privatekonom, Nordea

Har många års erfarenhet av privatekonomiska frågor i livets olika skeden. Vill sprida inspiration och kunskap med övertygelsen att alla kan göra något för att förbättra sin privatekonomi.

Filip Ullhag

Fastighetsmäklare, Mäklarhuset

Jag är en energifylld, ung och hungrig mäklare med en strävan att alltid prestera på topp. Min uppgift från dag ett som mäklare har varit att ge mina kunder optimala förutsättningar för sin livs mest lyckade affär, och det har fungerat samt gett hundratals lyckade bostadsaffärer.