Hjälp en närstående bli mer digital

16-11-2021 11:00

Välkommen till en livesänd kundträff med Amalia Krantz, ansvarig på Nordea för kommunikation som förebygger bedrägerier, och Caroline Törnquist, familjerättsjurist på Nordea, som handlar om hur du hjälper en närstående att bli mer digital.

Allt fler tjänster i vårt samhälle blir digitala. Det gäller även bankens tjänster t ex BankID, Swish och mobilbank. Samtidigt känner sig många inte helt trygga och undviker att utföra sina vardagsärenden digitalt av oro för att göra fel eller bli lurade. Amalia och Caroline kommer att dela sina bästa tips och råd för hur du som anhörig kan hjälpa en närstående bli mer digital och vara ett stöd och hjälpa till på ett säkert sätt. Du har möjlighet att ställa dina frågor via chatt direkt till Amalia och Caroline.

Kundträffen äger rum tisdag 16 november 11.00–11.30 inklusive frågestund. Du deltar via länk på din dator, platta eller mobiltelefon. Alla anmälda får en länk till inspelningen av föreläsningen som det går att titta på i efterhand. Tipsa gärna en vän – träffen är gratis och öppen för alla.

Välkommen!


Möt talarna

Amalia Krantz

Kommunikatör, Nordea

Många års erfarenhet av förebyggande kommunikation för att hjälpa Nordeas kunder minska risken för att bli utsatta för bedrägeri. Vill sprida kunskap och inspiration med övertygelsen om att alla kan bli trygga digitalt.

Caroline Törnquist

Familjerättsjurist, Nordea