Hälsosam ekonomi: Steg 5 – Fortsätt månadsspara

15-12-2022 11:00

Att spara regelbundet är viktigt av två skäl. Dels för att det känns bra att själv spara ihop till det du vill ha. Men också för att du lär dig klara dig på mindre pengar än du tjänar. På kort sikt (0-3 år) sparar du bäst på sparkonto och på längre sikt brukar fondsparande ge bättre avkastning. Spara till det som motiverar dig, då är chansen störst att det blir av.

I vårt livesända webbinarium berättar Anders Stenkrona, sparekonom på Nordea, om hur du skapar sunda rutiner och bygger din ekonomi på längre sikt. Det här är fjärde delen i en serie där Anders går igenom fem steg till en hälsosam ekonomi. Här kan du se alla delar.

Vi sänder live den 15 december 11.00–11.30, inklusive frågestund. Du deltar via länk på din dator, platta eller mobiltelefon. Skicka in dina frågor på förhand eller under sändning. Passar inte tiden? Anmäl dig gärna ändå för att få en länk till en inspelning efteråt.

Tipsa gärna en vän – webbinariet är gratis och öppet för alla.

Varmt välkommen!


Möt talarna

Anders Stenkrona

Sparekonom, Nordea

Sparexpert hos Nordea som har doktorerat i finansiell ekonomi vid Stockholms universitet. Han är en av Sveriges mest erfarna experter inom beteendeekonomi, som handlar om hur individer fattar ekonomiska beslut i praktiken.