Hälsosam ekonomi: Steg 3 – Skaffa trygghetsbuffert

10-11-2022 11:00

Hur skulle du klara dig om du förlorar jobbet eller blir sjukskriven? Se till att du klarar dig utan lön under så lång tid du tror det tar för dig att hitta ett nytt jobb med liknande inkomst. Vi rekommenderar att du har två till tre månadslöner på ett separat sparkonto eller en lämplig trygghetsförsäkring.

I vårt livesända webbinarium berättar Anders Stenkrona, sparekonom på Nordea, om hur du skapar sunda rutiner och bygger din ekonomi på längre sikt. Det här är tredje delen i en serie där Anders går igenom fem steg till en hälsosam ekonomi. Här kan du se alla delar. 

Vi sänder live den 10 november 11.00–11.30, inklusive frågestund. Du deltar via länk på din dator, platta eller mobiltelefon. Skicka in dina frågor på förhand eller under sändning. Passar inte tiden? Anmäl dig gärna ändå för att få en länk till en inspelning efteråt.

Tipsa gärna en vän – webbinariet är gratis och öppet för alla.

Varmt välkommen!


Möt talarna

Anders Stenkrona

Sparekonom, Nordea

Sparexpert hos Nordea som har doktorerat i finansiell ekonomi vid Stockholms universitet. Han är en av Sveriges mest erfarna experter inom beteendeekonomi, som handlar om hur individer fattar ekonomiska beslut i praktiken.