Hälsosam ekonomi: Steg 2 – Betala av dyra lån

27-10-2022 11:00

Se till att följa din budget så du kan undvika att ta dyra konsumtionslån. Om du köper någonting på kredit, se då till att du betalar av lånet i snabbare takt än det du köpt minskar i värde. Har du flera olika konsumtionslån, samla dem i ett privatlån och få på så sätt ner räntan.

I vårt livesända webbinarium berättar Anders Stenkrona, sparekonom på Nordea, om hur du skapar sunda rutiner och bygger din ekonomi på längre sikt. Det här är andra delen i en serie där Anders går igenom fem steg till en hälsosam ekonomi. Här kan du se alla delar.

Vi sänder live den 27 oktober 11.00–11.30, inklusive frågestund. Du deltar via länk på din dator, platta eller mobiltelefon. Skicka in dina frågor på förhand eller under sändning. Passar inte tiden? Anmäl dig gärna ändå för att få en länk till en inspelning efteråt.

Tipsa gärna en vän – webbinariet är gratis och öppet för alla.

Varmt välkommen!


Möt talarna

Anders Stenkrona

Sparekonom, Nordea

Sparexpert hos Nordea som har doktorerat i finansiell ekonomi vid Stockholms universitet. Han är en av Sveriges mest erfarna experter inom beteendeekonomi, som handlar om hur individer fattar ekonomiska beslut i praktiken.