Hälsosam ekonomi – introduktion

27-09-2022 11:00

Första steget till en sund privatekonomi handlar om att ha pengar kvar efter du betalat dina räkningar varje månad. Det bästa sättet att få översikt och kontroll över dina pengar är att göra en hushållsbudget. När du har koll på dina inkomster och utgifter måste du också se till att ta hand om överskottet på ett bra sätt.

Det här är en introduktion och första delen i en serie där Anders Stenkrona, sparekonom på Nordea, går igenom fem steg till en hälsosam ekonomi. I dessa livesända webbinarium berättar Anders om hur du skapar sunda rutiner och bygger din ekonomi på längre sikt. 

Vi sänder live den 27 september 11.00–11.30, inklusive frågestund. Du deltar via länk på din dator, platta eller mobiltelefon. Skicka in dina frågor på förhand eller under sändning. Passar inte tiden? Anmäl dig gärna ändå för att få en länk till en inspelning efteråt.

Tipsa gärna en vän – webbinariet är gratis och öppet för alla.

Varmt välkommen!


Möt talarna

Anders Stenkrona

Sparekonom, Nordea

Sparexpert hos Nordea som har doktorerat i finansiell ekonomi vid Stockholms universitet. Han är en av Sveriges mest erfarna experter inom beteendeekonomi, som handlar om hur individer fattar ekonomiska beslut i praktiken.