Ekonomipejl - Så kopplar du som är ung greppet om din ekonomi

21-10-2021 18:30 Europe/Stockholm

Välkommen till Ekonomipejl - en livesänd kundträff med Amalia Krantz, Nordea, som handlar om hur du som är ung kopplar greppet om din ekonomi.

Nästan hälften av svenska ungdomar i åldern 13–18 år säger att de helt saknar eller har låg kunskap om hur man startar ett sparande eller hur man gör en budget. Under Ekonomipejl tar vi bland annat upp hur du som är ung får koll på dina inkomster, utgifter och budget, vad det kostar att flytta hemifrån, varför det är så viktigt att betala räkningar i tid och hur du använder digitala banktjänster på ett säkert sätt och skyddar dig mot bedrägerier.

Kundträffen äger rum torsdag 21 oktober 18.30–19.15 och är cirka 45 minuter lång, inklusive frågestund. Du deltar via länk på din dator, platta eller mobiltelefon. Alla anmälda får en länk till inspelningen av föreläsningen som det går att titta på i efterhand. Tipsa gärna en vän – träffen är gratis och öppen för alla.

Välkommen!

Webbinariet är slut.

Möt talarna

Amalia Krantz

Kommunikationsansvarig, Nordea

Många års erfarenhet av förebyggande kommunikation för att hjälpa unga hantera den egna ekonomin. Vill sprida kunskap och inspiration med övertygelsen om att en sund ekonomi gör det lättare att uppnå drömmar och mål i livet.