Dags att köpa ny bostad - undvik de vanligaste juridiska fallgroparna!

05-10-2021 12:00

Välkommen till en livesänd kundträff med Ingela Gabrielsson, privatekonom på Nordea och Elina Schönnings, chefsjurist på Svensk Fastighetsförmedling, som handlar om vilka skyldigheter jag har som bostadsköpare. Kan man ångra ett bud? Vad händer om jag upptäcker fel i min nyköpta bostad?

Du får med dig praktiska tips och råd för vad som är viktigt att tänka på juridiskt vid ett bostadsköp. Kundträffen är direktsänd så du har även möjlighet att ställa dina frågor via chatt direkt till Ingela och Elina. 

Kundträffen äger rum tisdag 5 oktober 12.00–12.30 och är cirka 30 minuter långt, inklusive frågestund. Du deltar via länk på din dator, platta eller mobiltelefon. Alla anmälda får en länk till inspelningen av föreläsningen som det går att titta på i efterhand. Tipsa gärna en vän – träffen är gratis och öppen för alla.

Välkommen!

 


Möt talarna

Elina Schönnings

Chefsjurist, Svensk Fastighetsförmedling

Med stort intresse och engagemang för bostadsmarknaden i allmänhet och boenderelaterad juridik i synnerhet, har Elina under nästan femton års tid lärt sig det mesta om knepiga situationer som kan aktualiseras i samband med bostadsaffärer.

Ingela Gabrielsson

Privatekonom, Nordea

Många års erfarenhet av privatekonomiska frågor i livets olika skeden. Vill sprida inspiration och kunskap med övertygelsen att alla kan göra något för att förbättra sin privatekonomi.