Amorteringskravet fyller 5 år – Se över din boendeekonomi i höst

11-08-2021 11:00

Livesänd kundträff med Ingela Gabrielsson, privatekonom på Nordea och Frida Flood, mäklare på Svensk Fastighetsförmedling, som handlar om din boendeekonomi.

Fem år har gått sedan det nya tuffare amorteringskravet infördes. Fem år efter du köpt din bostad kan du också låta omvärdera den, och uppdatera underlaget för hur mycket du amorterar på dina bostadslån. Ingela och Frida kommer att ge konkreta tips och råd för hur du tar greppet om dina boendekostnader och bygger en bra buffert för ditt boende.

Kundträffen livesänds onsdag den 11 augusti 11.00-11.30, inklusive möjlighet att ställa frågor direkt via chatt. Du deltar via länk på din dator, platta eller mobiltelefon. Passar inte tiden? Anmäl dig ändå så får du en länk till inspelningen som du kan titta på i efterhand.

Varmt välkommen!


Möt talarna

Frida Flood

Mäklare, Svensk Fastighetsförmedling

Frida driver bobutiken i Linköping och har även butikerna i Mjölby, Motala och från juli också Åtvidaberg i samma regi. Är fastighetsmäklare i grunden och Frida har arbetat 10 år i Stockholm innan hon flyttade till Linköping och tog över den verksamheten.

Ingela Gabrielsson

Privatekonom, Nordea

Många års erfarenhet av privatekonomiska frågor i livets olika skeden. Vill sprida inspiration och kunskap med övertygelsen att alla kan göra något för att förbättra sin privatekonomi.